Toteutin Oy tarjoaa coaching- ja työnohjauspalveluita, sekä valmentaa esimiehiä ihmisten johtamisessa ja tukee organisaatiotasi toimintamalli-, prosessi- tai organisaatiomuutosten läpiviennissä. Yrityksen toiminta käynnistyi vuonna 2016.

Räätälöimme tarpeesi mukaisen palvelupaketin – ja kehitämme ketterästi osaamistanne ja liiketoimintaanne. Haluamme olla rakentamassa ihmisiä arvostavaa, osallistavaa ja motivoivaa johtamiskulttuuria, jossa tulosta tehdään yhdessä.

Lue lisää palveluistamme

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Tarja Seppänen, Business Coach ACC (ICF), Johdon ja esimiesten työnohjaaja (STOry), Esimiestyön valmentaja, Toimitusjohtaja

Tarjalla on pitkä kokemus esimiestyöstä ja johtamisesta eri asiantuntijaorganisaatioissa. Hän on johtanut kotimaisia ja pohjoismaisia liiketoimintayksiköitä, sekä virtuaalitiimejä ja verkostoja. Tarja on kehittänyt erityisesti asiakaspalvelua ja -hallintaa vahvaksi osaksi organisaation liiketoimintaa.


Tarjalla on ICF:n coaching-sertifiointi ACC  ja Johdon ja esimiesten työnohjaajan pätevyys (STOry), sekä Group & Team Coaching Diploma,

Tarja on sertifioitu MBTI®-käyttäjä.

Suomen Yrittäjien jäsen

Toteutin Oy on AS3 Finland Oy:n alihankkija.

www.as3.fiToteuttimen valmennuspalautteissa yleisimmin esiintyneet sanat, joilla valmennettavat ovat valmentajaa kuvailleet: